שני מטבלים מצויינים לאכול ליד הקרקרים שלנו

מתכון לגוואקמולי וסלסה כמו שהסבתא מצ'ילה עושה.

  

 

 

גוואקמולי

אבוקדו בשל ולא מיימי

פלפל ירוק/אדום חתוך קטן קטן קטן

בצל סגול חתוך קטן קטן קטן

כוסברה קצוצה קטן קטן

(למי שלא טבעוני) ביצה קשה חתוכה קטן קטן

מלח, פלפל, שמן זית, קצת מיץ לימון 

לערבב הכל ביחד ולטבול את הקרקרים שלנו. 

 ליד הגאווקמולי והטחינה אפשר להגיש גם סלסה:

לערבב בקערה עגבניות טריות מרוסקות (רצוי עגבניות תמר), שום טרי קצוץ, כוסברה, מלח, זרזיף שמן זית. 

הקרקרים שלנו מחכים לכם עכשיו בחנות >>

טיפ קטן ובריא לגבי אבוקדו - יש בו הרבה אשלגן (כולם יודעים שבבננות יש הרבה אשלגן, אבל למעשה באבוקדו יש יותר). האשלגן נחוץ לשם שליחת מידע דרך תאי עצב, חיוני לתהליך התכווצות השרירים, וביכולתו למנוע בריחת סידן מהגוף, מה שמקטין את הסיכוי לסבול מדלדול עצם. מסייע בהפחתת לחץ הדם, ומונעת התקפי לב, שבץ וכשל כלייתי