למה קמח הכוסמין הוא הדבר הכי טוב שקרה לכם?

בטח שמעתם לא פעם אנשים מדברים בזכות יתרונותיו הבריאותיים הרבים של קמח הכוסמין. וזה נכון - הוא בריא מאוד, אבל איך בדיוק? אספנו לכם כמה מהיתרונות שלו, ויש הרבה כאלו...

 

 

למה כדאי לעבור למאפים ולחמים מכוסמין? הנה כמה סיבות טובות. ממליצות גם לקרוא את הכתבה המפורטת הבאה.

• הוא טעים לאללה!

• הוא מופחת גלוטן ובעל ערך גליקמי נמוך-בינוני, מה שהופך אותו למומלץ מאוד על ידי נטורופתים ודיאטנים

• יש בו פחות קלוריות מאשר בחיטה, ויותר חלבון מאשר בחיטה

• הוא מתפרק בגוף לאט ולכן מומלץ לחולי סכרת

• הוא מכיל ניאצין, אשר עוזר לווסת רמות שומנים בדם

• הוא אינו אלרגני כמו החיטה ולכן מקל על מערכת העיכול ותומך בבעיות בריאותיות רבות – כגון מעי רגיז, קנדידה וקרוהן

• יש בו אחוז חלבון גבוה, סיבים תזונתיים רבים, והוא מכיל כמות גדולה של ויטמין 6B אשר מקל על אנשים הסובלים ממיגרנה

 

המוצרים שלנו מחכים לכם עכשיו בחנות